Sherbimet ITCOMINTERNET


ITCOM ofron për familjen dhe biznesin tuaj sherbim internet me çmimet më konkuruese në treg.

TELEVIZION


ITCOM tashmë në partneritet me dy platformat më të mëdha në shqipëri sjell për ju paketat më të mira televizive.

TELEFON


ITCOM Telefon sjell për ju një mënyrë të re komunikimi me tarifa të ulëta dhe të kontrollueshme.PROGRAME TELEVIZIVE PËR TË GJITHË FAMILJENITCOM Televizion ofron kanalet e Digitalb dhe Tring.

Transmetim 24 orë në 24. Filma, seriale, dokumentarë, filma për fëmijë të dubluar në shqip, programe shqiptare, muzikë dhe kanale për të rritur të gjitha në HD. ITCOM ofron dhe kanalet nga Kosova dhe Rajoni.


Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here