Rreth nesh


ITCOM është një kompani  telekomunikacioni e themeluar në vitin 2008. E strukturuar në tre aktivitete kryesore Internet, TV dhe Telefon.

 

ITCOM operon në të gjithë qytetin  e Shkodrës dhe rreth saj. Duke pasur si  synimin kryesore cilësine e shërbimeve tona.

 

ITCOM arriti të implementoje fjalen e fundit te teknologjise siç është Fibra Optike në Sherbimin e Internetit dhe shërbimin Ulta-HD në median audiovizive. I përbere nga nje staf me përvoje dhe të kualifikuar ITCOM zhvilloi konceptin e sherbimit te klientit, duke iu pergjigjur më perkushtim kërkesave të klientëve 24/7.

 

Në partneritet me dy kompanitë më të mëdha të televizionit si DIGITALB dhe TRING dhe së fundmi partner me një nga kompanitë më prestigjoze në ofrimin e shërbimit të internetit në Mal të Zi MTEL ofron për gjithë klientët e tij shërbim të lirë, cilësorë dhe të sigurt.

Kushtet e Privatësisë

Treguesit e Cilësisë

Kontratë Tip


Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here