Paketat e Internetit

ADSL 12

2,490 Lekë / Muaj

 • Download 12 Mbs
 • Upload 1 Mbps
 • 1 Muaj 2,490 Lekë
 • 3 Muaj 2,390 Lekë
 • 6 Muaj 2,290 Lekë
 • 12 Muaj 2,290 Lekë
Me Shume

Fiber 15

2,490 Lekë /Muaj

 • Download 15 Mbps
 • Upload 1 Mbps
 • 1 Muaj 2,490 Lekë
 • 3 Muaj 2,390 Lekë
 • 6 Muaj 2,190 Lekë
 • 12 Muaj 1,990 Lekë
Me Shume

Wireless

2,190 Lekë / Muaj

 • Download 2 Mbps
 • Upload 1 Mbps
 • 1 Muaj 2,190 Lekë
 • 3 Muaj 2,090 Lekë
 • 6 Muaj 1,990 Lekë
 • 12 Muaj 1,790 Lekë
Me Shume

ITCOM

Ne sjellim te ju internetin me te shpejte dhe me te sigurte ne Shqiperi ne te tre format e tij te lidhjes: ADSL2+,Fiber dhe Wireless. Me nje infrastrukture moderne qe mundeson nje sinjal pa luhatje shpejtesi reale dhe kapacitete te medha transmetimi

Me Shume

Per çdo Problem ose Informacion Kontakto IT Support ne numrin e Tel: +355 222 52041

Sherbime

Përfitoni nga shpejtësia e internetit ITCOM me teknologjinë më të fundit në treg, fibrën optike. Teknologjia e fibrës optike konsiston në dërgimin dhe distanca të mëdha të një sasie të konsiderueshme të dhënash me anë të dritës.

Shërbimi  Wireless është përshtatur për nevojat e lidhjes në vende që ende nuk arrihen nga rrjeti ADSL 2+.Për shkak të kufizimeve të teknologjisë, shpejtësitë e garantuara ngaWireless janë më të ulëta sesa nga sherbimi ADSL 2+

 

ADSL2+, Annex M është gjenerata më e re e teknologjisë ADSL .Midis të tjerash ajo sjell avantazhe, si: kapacite disa herë më të lartë në download dhe upload, cilësi linje të garantuar në largësi më të mëdha.

Tibo IPTV ofron metodën dixhitale të transmetimit të programeve televizive dhe filmave. Përmes Tibo IPTV ju keni mundësi të ndiqni 140 kanale. Në këtë mënyrë ju personalizoni televizorin tuaj, përmes kontrollit dhe zgjedhjes së përmbajtjes.

Survejoni biznesin ose shtepin tuaj nga celulari  juaj nepermjet Ip Camera.Ky sherbim ofron pamje ne kohe reale te shtepis apo biznesit tuaj nepermjet internetit drejt e ne celularin apo kompjuterin tuaj.

ITCOM Telefon është telefonia fikse që sjell një mënyrë të re komunikimi, me tarifa më të ulta dhe të kontrollueshme nga të gjithë dhe në cdo moment. Rimbushje sipas nevojave tuaja

TIBO IPTV

Tibo është IPTV e parë Shqiptare. TIBO IPTV Android është e para në Shqiperi dhe rajon që ofron një mori sherbimesh duke filluar nga Internet Protocol TV, Web TV, Video on Demand dhe Multiservice Internet.

Me Shume