ADSL 2+

GJENERATA ME E RE E TEKNOLOGJISE ADSL2+

ADSL2+, Annex M eshte gjenerata me e re e teknologjise ADSL. Midis te tjerash ajo sjell avantazhe, si: kapacitet disa here me te larte ne download dhe upload, cilesi linje te garantuar per largesi me te medha, etj.

 

Paketat ADSL 2 ADSL 8 ADSL 12 ADSL 16
Download
2 Mbps
8 Mbps
12 Mbps
16 Mbps
Upload
512 Kbps
1 Mbps
1 Mbps
1 Mbps
1 Muaj
1590 Lekë
1890 Lekë
2490 Lekë
3990 Lekë
3 Muaj
1490 Lekë
1790 Lekë
2390 Lekë
3890 Lekë
6 Muaj
1390 Lekë
1690 Lekë
2290 Lekë
3690 Lekë
12 Muaj
1190 Lekë
1490 Lekë
2090 Lekë
3490 Lekë
Tarife rregjistrimi
1000 Lekë
1000 Lekë
1000 Lekë
1000 Lekë