Nuk kam internet ?
Si mund te konfiguroj karten e rrjetit ne kompjuterin tim per tu lidhur me modemin kabllor?
Si te testoj shpejtesinë?
Dritat e modemit janë të ndezura në mënyre korrekte dhe nuk kam shërbim,cfare duhet të bëj
Kam harruar passwordin e wireless-it?