Rreth nesh

ITCOM është nje ndër kompanit e para të interneti qe operon në zonen e Shkodres. ITCOM ofron sherbim interneti me ADSL, Wifi, Fiber Optike. Ofron shërbim Televizioni dhe Ip Kamera. Përfitoni nga shpejtësia e internetit ITCOM me teknologjinë më të fundit në treg, fibrën optike. Teknologjia e fibrës optike konsiston në dërgimin dhe marrjen në distanca të mëdha të një sasie të konsiderueshme të dhënash me anë të dritës.