TIBO IPTV

ITCOM ju ofron eksperiencën televizive interaktive më të mirë të ditëve tona. Vjen me një risi për të gjithë abonentët familjarë duke hedhur në treg shërbimin TIBO TV në formë paketash të kombinuara me shërbimin e internetit. Shërbimi ynë, jo vetem ofron një gamë të gjerë kanalesh dhe programacioni, apo përfshin kanale në formatin HD, por ai ofrohet nëpërmjet teknologjisë së avancuar IPTV, që e kthen atë në eksperiencën më mbresëlënëse.

Përse duhet të zgjedh TIBO IP TV?
Sepse Tibo TV ofron shumë më tepër se platformat e tjera:
• Përmbajtje e shumëllojëshme kanalesh televizive;
• Programacion për të gjithë dhe përmbajtja më e fundit;
• Cilësi shërbimi dhe format HD;
• Shërbime të ndryshme si Video sipas Kërkesës, EPG, etj.;
• Cilësi kujdesi ndaj klientit dhe mbështetje teknike;
• Çmime të përballueshme;
• Ofrohen tre shërbime në një faturë;
• Dekoder falas nëse zgjedh të rrish gjatë me Itcom;
• Mundësi personalizimi menuje dhe zgjedhje përmbajtjeje;
• Jo thjesht TV, po një ekperiencë e re televizive ndërvepruese.
Televizion si asnjëherë tjetër!