Shërbime 3n1 nga ITCOM

Internet

ITCOM ofron për familjen dhe biznesin tuaj sherbim internet me çmimet më konkuruese në treg.

Televizion

ITCOM tashmë në partneritet me dy platformat më të mëdha në shqipëri sjell për ju paketat më të mira televizive.

Telefon

ITCOM Telefon sjell për ju një mënyrë të re komunikimi me tarifa të ulëta dhe të kontrollueshme.

Digitalb
dhe Tring

ITCOM Televizion ofron kanalet e Digitalb dhe Tring.

Transmetim 24 orë në 24. Filma, seriale, dokumentarë, filma për fëmijë të dubluar në shqip, programe shqiptare, muzikë dhe kanale për të rritur të gjitha në HDITCOM ofron dhe kanalet nga Kosova dhe Rajoni.

information technology & communication

Internet për biznesin tuaj

ITCOM ofron internetin më të shpejtë për biznesin tuaj mbi deri në 150 MB Download dhe Upload nëpërmjet Static IP. Ne ju ofrojmë siguri dhe qëndrueshmëri.

ARGËTIM PA LIMIT ME INTERNET DERI NË 1GBIT

Tani ju mund të navigoni më shpejt. Nëpërmjet ITCOM ju mund të aksesoni shpejtësin më të fuqishme të internetit në çdo cep të shtëpisë apo biznesit tuaj. Shikoni filmat tuaj të preferuar me rezolucion deri në 4k, luani lojëra online dhe komunikoni me të afërmit dhe miqt tuaj njëhkohësisht në të gjitha pajisjet.

Paketat familjare

Fillestare

Mujore
Lekë 1,449
 • 30 Megabytes
 • Internet pa limit
 • Siguri maksimale
 • Instalim falas
 • Suport 24/7

Mesatare

Mujore
Lekë 1,999
 • 50 Megabytes
 • Internet pa limit
 • Siguri maksimale
 • Instalim falas
 • Suport 24/7

Premium

Mujore
Lekë 2,449
 • 70 Megabytes
 • Internet pa limit
 • Siguri maksimale
 • Instalim falas
 • Suport 24/7

+355 222 520 41

info@itcom.al