Rreth nesh

ITCOM është një kompani telekomunikacioni e themeluar në vitin 2008. E strukturuar në tre aktivitete kryesore Internet, TV dhe Telefon.

ITCOM operon në të gjithë qytetin e Shkodrës dhe rreth saj. Duke pasur si synimin kryesore cilësine e shërbimeve tona.

ITCOM arriti të implementoje fjalen e fundit te teknologjise siç është Fibra Optike në Sherbimin e Internetit dhe shërbimin Ulta-HD në median audiovizive. I përbere nga nje staf me përvoje dhe të kualifikuar ITCOM zhvilloi konceptin e sherbimit te klientit, duke iu pergjigjur më perkushtim kërkesave të klientëve 24/7.
Në partneritet me dy kompanitë më të mëdha të televizionit si DIGITALB dhe TRING dhe së fundmi partner me një nga kompanitë më prestigjoze në ofrimin e shërbimit të internetit në Mal të Zi MTEL ofron për gjithë klientët e tij shërbim të lirë, cilësorë dhe të sigurt.

  Dyqani 1

  Blv. Zogu I-rë, Shkodër

  TELEFON

  +355 228 01 222

  WHATSAPP/VIBER

  +355 69 608 4349

  EMAIL

  info@itcom.al

  Dyqani 2

  Blv. Skënderbeu, Shkoder

  TELEFON

  +355 222 520 41

  WHATSAPP/VIBER

  +355 69 608 4349

  EMAIL

  info@itcom.al