Biznes

Paketat e biznesit

ITCOM ofron sherbime interneti te dedikuar per te gjithe llojet e bizneseve, duke filluar nga biznese te vogla me paketa asimetrike, biznese te medha me paketa simetrike te dedikuara, e deri ne operatore interneti qe kerkojne kapacitete te medha dhe te dedikuara per IP Transit mbi 1Gbps. 

Cdo klient biznesi i vogel apo i madh trajtohet nga nje agjent shitjesh i dedikuar per te ndihmuar qe biznesi te beje zgjidhjen e duhur te sherbimit si dhe per ta suportuar ne cdo kohe per nevojat dhe problematiken qe mund te kete. 


Per bizneset ITCOM zbaton SLA te dedikuar e cila i ofron biznesit siguri dhe suport te shpejt. 


Lidhja e internetit per biznese kryhet gjithmone ne teknologjine Fiber Optike, ofrohet sipas zgjedhjes dhe backup automatik me nje teknologji fiber ose te ndryshme, si dhe monitorohet ne cdo kohe ne menyre aktive nga departamenti jone NOC 24/7. Gjithashtu ITCOM ofron konfigurime statike ose dinamike me protokolle te ndryshme OSPF/BGP etj per te siguruar qe biznesi juaj te jete gjithmone online. 


Per te mare nje oferte te personalizuar ju lutem dergoni nje email tek info@itcom.al

 Gjithashtu mund te provoni format e tjera te kontaktit ne linkun: Kontaktet